در اين مطلب نتايج جديدترين تحقيقات مجلات معتبر پزشکي راجب اسيد سيتريک خوراکي، فوايد، عوارض جانبي و مقدار مصرف آن را در اختيار شما قرار مي دهيم. در اين تحقيقات بسياري از مطالب قديمي که در اکثر وبسايت هاي ايراني درباره اسيد سيتريک مي بينيد رد شده اند و موارد جديد اضافه شده اند.

کاربرد

اين دارو براي کاهش اسيديته ي ادرار مورد استفاده قرار ميگيرد. ادراري که اسيدي نيست به کليه ها کمک ميکند تا از شر اسيد اوريک خلاص شود و به از بين بردن نقرس و برخي سنگ کليه ها هم کمک ميکند. اين دارو همچنين از برخي مشکلات متابوليکي که توسط بيماري هاي کليوي ايجاد ميشود، جلوگيري ميکند.

اسيد سيتريک ونمکهاي سيترات (که حاوي پتاسيم و سديم هستند) به دسته اي از داروها تحت عنوان urinary alkalinizer تعلق دارند.

چون در برخي شرايط نياز به محدود کردن مصرف پتاسيم و سديم است، انتخاب پزشک به مقدار سديم و پتاسيم مجازي که فرد ميتواند دريافت کند بستگي دارد.

نحوه ي استفاده از سيترات سديم و سيتريک اسيد

قبل از مصرف، ظرف را بخوبي تکان دهيد. اين دارو خوراکي است و بسته به نظر پزشک حدودا روزي 4 بار مورد استفاده قرار ميگيرد. براي کمک به پيشگيري از اسهال و ناراحتي معده، هر دوز را بعد از غذا ميل کنيد و مقدار تجويز شده را در يک ليوان (120 تا 240 ميلي ليتر) با آب سرد يا آبميوه مخلوط کنيد، يا بسته به تشخيص پزشک آن را مستقيما ميل کنيد. کل مخلوط را به آرامي بنوشيد.

فرم مايع اين دارو بايد قبل از مصرف حداقل با 120 ميلي ليتر آب يا آبميوه ترکيب شود.

خنک کردن مخلوط قبل از نوشيدن، طعم آن را بهتر ميکند. قبل از مصرف اين دارو آب يا آبميوه ي بيشتري بخوريد مگراينکه پزشک دستورالعمل ديگري داده باشد.

دوز آن بستگي به شرايط پزشکي فرد و پاسخ او به درمان دارد.

دارو را طبق نسخه پزشک مصرف کنيد. ميزان دوز مصرفي يا دفعات آن را بدون م با پزشک افزايش ندهيد. براي گرفتن بهترين نتايج، اين دارو را منظم و هرروز در يک زمان مصرف کنيد.

در هنگام مصرف اين دارو، با استفاده از يک کاغذ مخصوص بايد PH(اسيديته) ادرار را آزمايش کنيد. ميزان PH به تعيين دوز مناسب کمک ميکند. براي اطلاعات بيشتر با پزشک يا داروساز م کنيد.

عوارض جانبي

عوارض جانبي اين دارو ممکن است تهوع، استفراغ، اسهال و درد معده باشد. ترکيب اين دارو با آب يا آبميوه، مصرف آن بعدازغذا و مصرف مايعات بيشتر همراه با آن از اين عوارض پيشگيري ميکند. اگر هر کدام از اين اثرات طولاني يا بدتر شدند، سريعا به پزشک مراجعه کنيد.

.

براي مطالعه بيشتر به لينک اصلي زير رجوع نماييد:

اسيد سيتريک خوراکي، کاربردها و عوارض جانبي، مقدار و نحوه مصرف

قرص فلووکسامین- کاربرد، عوارض و مقایسه آن با قرص سرتالین (تحقیقات جدید)

اسید سیتریک خوراکی، کاربردها و عوارض جانبی، مقدار و نحوه مصرف (تحقیقات جدید)

کلومیپرامین –کاربردها، عوارض، نحوه و میزان مصرف و نکات مهم دیگر (تحقیقات جدید)

کلیدینیوم سی -عوارض، کاربرد، نحوه و دوز استفاده (جدیدترین تحقیقات دنیا)

آمی‌تریپتیلین –فواید، عوارض، نحوه مصرف اصولی و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)

قرص کلرفنیرامین -کاربرد، عوارض، نحوه مصرف و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)

مصرف ,دارو ,پزشک ,يا ,کنيد ,اسيد ,اين دارو ,قبل از ,آن را ,اسيد سيتريک ,کمک ميکند ,اسيد سيتريک خوراکي،

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مناقصات و مزایدات مرجع مقالات رسمي لوازم آرايش و عطر ارزان سرا سرگرمی همه چیز برای تو معرفی بهترین فایل های آموزشی تمام دروس oligen مشاهده قبض برق آب تلفن گاز   ارز دیجیتال - اخبار، بررسی و قیمت ارزهای دیجیتال